Aan de Bak

Aan de Bak

Zin om te gaan bewegen? Dan is deze bak perfect! Met meer dan 25 verschillende sport en spel materialen en 44 geweldige leskaarten heb je alles wat je nodig hebt. Of het nu voor op het schoolplein, tijdens een buurt activiteit of bij de buitenschoolse opvang er zit altijd wel wat leuks in. Wil je weten wat er precies in zit? Klik dan hier om de volledige materiaallijst te bekijken.

Leenvoorwaarde

Voor het lenen van de bak vragen we een kleine vergoeding van €5,- zodat wij de bak en het materiaal kunnen onderhouden. Je mag de bak voor maximaal 1 week lenen (wil je de bak langer lenen? Neem dat eerst even contact op). De bak moet je zelf ophalen en terugbrengen. De bak is 120cm x 60cm x 71cm (lengte breedte hoogte), dus zorg voor een grote auto.

De Bak lenen

Wil je de bak lenen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Nadat je de aanvraag hebt gedaan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen. Vergeet niet om na het invullen van uw gegevens de bestelling af te ronden in de winkelmand. (In het aanvraagformulier staat Prijs: GRATIS. Nadat de aanvraag is goed gekeurd wordt er €5,- vergoeding gerekend.)

Mochten er vragen zijn of kom je er niet uit? Neem dat gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Aanvraagformulier uitleen Aan de Bak

Prijs: GRATIS

Contact

Actief Putten

Rens Ruitenberg

Brinkstraat 91
3881BP Putten

Foto Album

Foto bij Aan de Bak

Downloads

Inhoud aan de bak bak
Flyer aan de bak