Hardlopen bij SV Putten

SV Putten Triathlon en Loopgroepen biedt wekelijks 3 hardlooptrainingsuren aan, op dinsdag- en woensdagavond om 19.30u en op zaterdagochtend om 9.00u. Deze trainingen starten (zolang het voldoende licht is in het bos) bij het speelveld aan de Pr. Hendrikweg. Er wordt met name interval getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Kom gerust eens kijken/meedoen, de eerste keren is dit gratis, aanmelden via onderstaand mailadres. 

Trainingen:
Dinsdagavond:
Tijdstip: 19:30 tot 20:30

Woensdagavond:
Tijdstip: 19:30 tot 20:30

Zaterdagochtend:
Tijdstip: 9:00 tot 10:00

Inhoud van de trainingen:
Alle trainingen zijn elke week gelijk van opbouw. Door gebruik van de intervalmethode worden conditie en de snelheid te verbeterd, dan wel op peil gehouden. Tijdens de training wordt tevens aandacht besteed aan looptechniek. De trainers weten om te gaan met verschillen in snelheid en conditie en streven er naar dat ieder op eigen niveau naar zijn of haar persoonlijk doel toe traint.

Starterscursus
SV Putten Triathlon begeleidt ook beginnende hardlopers. 1 a 2 keer per jaar worden er een starterscursus georganiseerd. Medio september 2023 hopen we ook weer een zgn "starterscursus" aan te bieden voor (opnieuw) beginnende lopers. Als het in het bos te donker wordt 's avonds trainen we veilig op het veld van KV De Meeuwen.

Contact

SV Putten Triathlon en Loopgroepen