JOGG Caching

JOGG CACHING 

Welkom bij JOGG-caching van Actief Putten hét buitenspel van Putten en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde JOGG-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Hoe werkt het?

  1. Open via onderstaande knop de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 logo’s.
  2. Navigeer naar een JOGG-cache.
  3. Op elke cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache. Dit doe je door op het logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Spelregels:

  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.
  • Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Actief Putten te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #ActiefPutten en #JOGGcaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!


Klik hier om naar de landkaart van Actief Putten te gaan!

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken! Met onderstaande knop kom je op een landkaart met alle JOGG-caches in de regio Noord-Veluwe.

Klik hier om naar de landkaart van de andere gemeentes in Noord-Veluwe te gaan!

Heel veel succes en plezier!

Video

Foto Album

Foto bij JOGG Caching