Mobiel multisportveld

Mobiel multisportveld

Zin om te gaan bewegen? Dan is dit veld perfect! Of je nu wilt volleyballen, badmintonnen, tennissen of voetvolleyen, het is allemaal mogelijk. Het veld is mobiel, binnen 2 minuten op te zetten en makkelijk in hoogte verstelbaar. Opgezet heeft het net een breedte van 7 meter. Het veld komt inclusief volleybal, voetbal, tennisset  en badmintonset en exclusief belijning.

Leenvoorwaarde

Voor het lenen van het veld vragen we een kleine vergoeding van €5,- zodat wij het materiaal kunnen onderhouden. Je mag het veld voor maximaal 1 week lenen (wil je de bak langer lenen? Neem dat eerst even contact op). Het veld moet je zelf ophalen en terugbrengen. In opbergstand bestaat het veld uit twee delen van ieder 134 x 77 x 33 cm (l x b x h), dus zorg voor een grote auto.

Mobiel multisportveld lenen

Wil je het sportveld lenen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Nadat je de aanvraag hebt gedaan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen. Vergeet niet om na het invullen van uw gegevens de bestelling af te ronden in de winkelmand. (In het aanvraagformulier staat Prijs: GRATIS. Nadat de aanvraag is goed gekeurd wordt er €5,- vergoeding gerekend.)

Mochten er vragen zijn of kom je er niet uit? Neem dat gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Aanvraagformulier Mobiel multisportveld

Prijs: GRATIS

Contact

Actief Putten

Rens Ruitenberg

Brinkstraat 91
3881BP Putten

Foto Album

Foto bij Mobiel multisportveld
Foto bij Mobiel multisportveld