Voor organisatoren

Inleiding

JongPutten stimuleert sportverenigingen, scholen, kinderopvangorganisaties en ondernemers aan de slag te gaan met de Nationale Sportweek in Putten. Hoe doe jij mee tijdens de Nationale Sportweek? 

Aanbod

Voor sportverenigingen

Wij vinden het super als jullie club meedoet aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Zo zetten we samen sport én jouw vereniging op de kaart. Hoe? Iedere sportclub kan meedoen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Maak bij de buurtsportcoaches van JongPutten kenbaar dat je meedoet én schrijf je in op de landelijke website.

Samen houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen, inspirerende voorbeelden en bruikbare content die jij kan inzetten om nieuwe sporters aan te trekken om te  bewegen in Putten. Ook ontvang je van ons een handleiding met eenvoudige stappen om tot een succesvolle sportweek te komen!

Voor scholen en kinderopvangorganisaties

Ook dit jaar hebben we weer veel lesmateriaal, clinics en leuke challenges voor het onderwijs en de kinderopvang. De activiteiten uit het lespakket kunnen worden benut door leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Deze zullen in de zomervakantie online komen. 

Promoot via social media

Laat jullie volgers op social media weten wat jullie tijdens de sportweek doen en roep jullie volgers op hetzelfde te doen. Dat kan natuurlijk de tijdens de sportweek, maar ook voorafgaand. Deel je mooiste sportmomenten met ons! Vergeet niet @nocnsf erin te taggen en gebruik de volgende hashtags:  #NSW2021  #BeActive  #sportdoetietsmetje #NSWPutten. Gebruik ook de communicatie toolkit van de Nationale Sportweek in Putten. 

Communicatie toolkit

Handleiding sportclubs